2. kolo MOL Cup SK Zápy - FK Viktoria Žižkov 1:1 (1:0) 4:2 pen.

MOL CUP 2.kolo SK Zápy-Viktoria Žižkov 1-1 po prodloužení na penalty 4-2 !!!. Vítězství pro Fandu Maska. Celý tým poslal výhru, tam nahoru kde to Fanda jistě vše sleduje a má velkou radost. Naše mužstvo jako vždy dobře takticky připraveno a namotivováno trenérem Mirkem Doležalem, již od úvodu utkání šlo za postupem do dalšího kola této soutěže. V 12. minutě po skvěle zahraném rohohovém kopu P. Kavalírem a asistenci J. Dubna otevřel skóre utkání K. Janko 1-0. Druholigové mužstvo V. Žižkov postupně zvýšilo tempo hry. Náš tým v ničem nezaostal a také si vytvářeli gólové situace. Již v průběhu první půle se ukázalo jak dobré je míti v brance K. Hrubeše! Vstupem do druhého poločasu pokračovali hosté ve svém úsilí vyrovnat. To se jím také podařilo, kdy po neodpiskaném faulu hostujícího útočníka na M. Pavka (loket do obličeje Michala) vyrovnali na 1-1. Následně musel otřesený Pávek střídat. Náš tým ale velice bojovným, soustředěným a aktivním výkonem odolávalo tlaku soupeře a i trojici mladých sudích, kterým se utkání mírně řečeno příliš nepovedlo. Drama utkání ještě více zkomplikovalo vyloučení J. Dubna po druhé žluté kartě. Domácí tým svým bojovným výkonem i v deseti přečkal i přes velké šance hostů prodloužení. Zápas dospěl do rozhodnutí z pokutových kopu. Naši hráči postupně s jistotou proměňovali. Začal M.Jelínek, správně jako kapitán. První penaltu soupeře zlikvidoval K. Hrubeš 1-0. Dále pokračoval za Zápy O. Vencl 2-0, soupeř snížil na 2-1, byl úspěšný P. Kavalír 3-1, soupeř proměnil na 3-2, čerstvý otec T. Matějka nekompromisně 4-2 a znovu skvělý K Hrubeš chycenou penaltou posunul Zapy do 3. Kola MOL Cupu !!!     

Sestava tymu: Hrubeš-Woitek, Pavek Duben, M. Jelínek, Hron, Koutensky, Eliáš, Janko, Kavalír, Kubu. V průběhu utkání střídali postupně O. Vencl, Matoušek, Matějka a nový hráč týmu Luka Mikor.

Na závěr je třeba poděkovat hráčům za převedeny výkon a postup a společně se můžeme těšit na páteční los 3.kola Mol Cupu (ve 12 hodin živě na ČT Sport) a věříme v nějakou parádičku.